Totaal aantal pageviews

donderdag 6 maart 2014

Capsinol - niet voor mietjes!

"Vroeger"als ik flink verkouden was, kon ik me flink beroerd voelen. Alles zat dicht, ik kreeg geen lucht meer en mijn kop voelde aan als een gympie. Kortom algehele malaise alleen door zo'n stomme verkoudheid. Veel later maakte ik pas kennis met de zogenaamde neussprays. Noem ze maar op of ik heb ze geprobeerd. Als ze maar flink heftig waren, werkten ze perfect en bleek de malaise nergens voor nodig.
Die bewuste sprays mag je alleen niet al te lang achter elkaar gebruiken. Toen ik om welke reden dan ook met flinke regelmaat verkouden werd, zocht ik mijn heil daarom dus toch maar in de minder schadelijke zoutoplossingen. Minder schadelijk, maar wat mij betreft ook veeeeeeel minder effectief.

Leandra anno 2014 (en gelukkig ook al daarvoor) laat het daar natuurlijk niet bij zitten. Het wereld wijde web werd mijn domein en ik struinde alles af naar effectieve, normaal geprijsde, het liefst biologische wondermiddeltjes. Wondermiddeltjes genoeg te vinden, maar het één was nog vager dan het andere tot die ene: Capsinol neusspray. Nog nooit van gehoord, maar ik werd aangetrokken door twee woorden: rode pepers!!!!! Het is gemaakt op basis van Capsaicine, een stof die we ook terug vinden in rode pepers!
Voor de nieuwsgierigen onder jullie, de overige ingrediënten zijn: gezuiverd water, Dode Zee zout, salie olie, rozemarijn olie, eucalyptus olie, vitamine C, natuurlijke ethanol en grapefruitzaden extract

Terug naar de rode pepers...... natuurlijk trok dat mijn aandacht. Wie was er nou zo gestoord om neusspray te maken op basis van die vreselijke pepers. Die heerlijk rotpepers die er al al te vaak voor gezorgd hebben dat mijn ogen in de fik stonden, omdat ik na het pepers snijden weer eens aan mijn ogen moest zitten.......

Maar goed Capsinol dus, verkrijgbaar in originele (lees "scherpe") formule, milde formule en kids formule. Je begrijpt het al, natuurlijk koos ik gelijk de eerste keer heel "verstandig" voor de originele formule....... Eenmaal thuisbezorgd gelijk gebruikt en geloof me............ de tranen sprongen in mijn ogen en in mijn broek. Niet normaal wat dat spul deed, maarrrrrr tranen of niet, in de fik staan of niet, het werkt als een trein. Alles springt per direct open. Niet dat ik anders had verwacht, maar toch altijd fijn als iets ook echt werkt. Wat een ongeloof spul, waarom heeft niemand mij dit eerder verteld???
Ok ik geef toe, misschien zou ik nieuwe gebruikers moeten adviseren om te beginnen met de milde variant. Aan de andere kant wen je er ook wel aan na een tijdje. Dat zeg ik terwijl ik ook net toch echt weer de tranen in mijn ogen had.

Waarom dit blog????? Gewoon omdat ik graag had gewild dat ik het eerder had geweten en ik het graag anderen aanbeveel. En nee, ik heb geen aandelen ;-) Oh ja en waarom juist nu? Omdat dit middel ook branderige ogen door pollen verzacht. Juist nu er weer zo veel mensen last hebben van hooikoorts klachten, wilde ik deze graag even mee geven. Maar denk er om, de originele variant is echt niet voor mietjes!


Geinteresseerd? Kijk dan hier: http://capsinol.com/NL/neusspray


3 opmerkingen:

Sophie zei

Hey,
Ik ben op zoek gegaan op het internet omdat mijn neus altijd verstopt is. Zo ben ik op jouw blog terecht gekomen. Ik was echt heel blij tijdens het lezen, ik geloofde het echt. Dus ik heb onmiddellijk een bestelling geplaatst. Deze is vandaag toegekomen. Ik heb onmiddellijk in mijn neus verstoven en ze is voor enkele uren open gegaan. Toen zat ze weer helemaal dicht. Ik heb opnieuw verstoven, maar mijn neus is niet meer open gegaan.... Ik ben erg ontgoocheld, ik had er echt mijn laatste hoop op gesteld.
Of doe ik iets verkeerd??

Groetjes,
Sophie

Leandra zei

Hoi Sophie,

Leuk dat je Capsinol via mijn blog ontdekt hebt, maar minder leuk dat het (nog) niet lijkt te werken voor jou. Ik kan niet beoordelen of je iets verkeerd doet, maar kan je wel aanraden om het even een paar dagen de kans te geven. Gebruik het zeker ook zoals de bijsluiter het aan geeft.
Heel veel succes en laat me graag weten of het alsnog werkt.

Groetjes,
Leandra

Silvia Ros zei

Hallo Sophie en Leandra,
Ik gebruik al 4 dagen Capsinol zoals de bijsluiter het voor schrijft. De eerste keer dat ik spoot ging mijn neus open, savonds met naar bed gaan weer dicht (toch maar ff weer de slechte neusspray voor de nacht). De tweede avond bleef ik open, en de derde ook. Ik ga mijn derde nacht in, en ik zie er zo naar uit. Jullie moeten weten dat ik zeer allergische ben voor geuren, parfums deodorants sigaretten enz. Dit laatste jaar werden mijn sinussen steeds onrustiger en ik voelde mij steeds zieker en vermoeider worden. Mijn hooft zat vol, duizelig en een harde nasale trilling wanneer ik praate voelde ik in mijn hoofd. Soms zag ik het niet meer zitten en vroeg me af of het nog over kon gaan, snachts slecht slapen, nare dromen, depressief voelen werd het gevolg. Toen kwam ik 5 dagen geleden een bericht over capsinol tegen, en ben het meteen de volgende dag gaan kopen in een verkooppunt in Denhoorn (DIO Winkel). Zoals ik me nu voel heb ik mij lang niet gevoeld. Ik ben zo blij...