Totaal aantal pageviews

dinsdag 19 maart 2013

Tijd en keuzes

Druk, geen tijd, zoveel te doen, ik weet niet hoe ik het in moet plannen. Herkenbare uitspraken of komt het je totaal niet bekend voor?
Elke keer dat ik het mezelf te vaak hoor zeggen, heb ik me voorgenomen om iets beter na te denken en rustig de tijd te nemen om te bekijken of ik echt geen tijd heb.
Wil ik bloggen of een rondje hardlopen? De hele avond facebooken of lekker een avondje samen plannen maken? Overwerken of liever een avondje met vrienden doorbrengen? Leren of muziek luisteren, schoonmaken of bankhangen. Soms lastig, maar altijd je eigen keuze.

Met andere woorden, je kiest er zelf voor waar je je tijd voor in zet. Heb ik geen tijd meer om te actief te zijn op social media of om te bloggen (zoals de afgelopen periode), dan is dat een keuze en dan kies ik er voor om mijn tijd ergens anders in te steken.
In het begin hield ik mezelf nog voor dat dat niet kon en dat ik met regelmaat moest blijven bloggen, maar uiteindelijk besefte ik me, dat ook dit een keuze is.
Ja ik vind het leuk om te doen, maar nee niet ten koste van de mensen en dingen die belangrijker zijn.

Vanaf nu blog ik dan ook vooral wanneer ik er tijd voor vrij kan en wil maken. Hoor je een tijdje niks, niks aan de hand ik kom gewoon weer terug.....

Geen opmerkingen: